UPDATE – MISTER ELUCIDAT! FOTO – Curatenie in oras sau debandada pe banii si nervii nostri?
Last Updated on 03/06/2018 by Iulian Gavriluta

ABANDON MASINA BUZAU 2018 News BuzauAm zis mereu ca toti cititorii News Buzau sunt mai inteligenti ca ai altora…chiar daca prostii sunt multi…! J Iata ce am primit pe adresa redactiei de la R.G.

 

Mașina asta ocupă o bandă pe strada Sculpturii. E pusă cu rol educativ de poliția locală? Bandă e cu numele lor” – ne scrie cititorul nostrum caruia ii multumim!

REDACTIA

UPDATE: MISTER ELUCIDAT - NESIMTIRE CRASA LA PRIMARIE!

 
 

S-a intamplat vineri dupa amiaza pe strada unde locuiesc...dacia din poza ocupa un loc pe trotuar de mai bine de 4 ani...este a doua oara cand este incendiata....aflandu-se langa o sursa de gaze....a doua oara cand autoritățile vin constata si cam atat...nimeni nu face nimic....Este aproape in mijlocul străzii de vineri( mutată tot de locuitorii strazii)...chiar daca circulatia este îngreunată nimeni nu face nimic!!!! Alooooo Urbisul dormiti ???? D-nule primar m-am inecat cu monoxid ce carbon incercand sa evit sa nu se produca o tragedie( pompierii au ajuns la sfarsit) dupa ce flacrile au fost stinse de noi in timp ce d-voastra va relaxati....!!!!

 

ABANDON MASINA BUZAU 2018 News Buzau