VIDEO – De Ziua Internationala a Copilului se da startul Festivalului “BUZAU FEST” – 3 zile de manifestari culturale organizate pentru buzoieni de Consiliul Judetean Buzau. Vezi aici programul
Last Updated on 01/06/2018 by Iulian Gavriluta

Buzau Fest 2017Luna iunie incepe cu activitati recreative pentru copii. 1 iunie – Ziua Internationala a Copilului va fi sarbatorita de autoritatile judetene, ca in fiecare an, cu intreceri sportive, concurs de desene, ateliere de creatie dar si cu daruri, multe dulciuri si baloane colorate. Consiliul Judetean Buzau organizeaza in acest an Festivalul “BUZAU FEST”.

Festivalul desfasoara in perioada 31 mai-02 iunie 2017 si are ca principal scop promovarea imaginii judetului Buzau si a oportunitatilor de turism. Pentru organizarea si desfasurarea festivalului Consiliul Judetean Buzau aloca de la bugetul propriu suma de 120 000 lei. Astfel ca buzoienii vor avea parte de cele mai frumoase spectacole ce se vor desfasura atat in municipiu dar mai ales in Statiunea Balneoclimaterica Sarata Monteoru.  Asadar buzoieni, cu mic cu mare, avem motiv de sarbatoare!

E.S.

I.G.

 

P.S. Intrarea este GRATUITĂ la toate concertele și evenimentele desfășurate în cadrul #BuzăuFest!
De asemenea, pentru a facilita accesul la #BuzăuFest, în zilele de 01 și 02 iunie:
- 6 microbuze vor efectua curse GRATUITE în intervalul orar 22.00 - 24.00, pe traseul Stadion Sărata-Monteoru - Stadion Crâng Buzău
- 2 autobuze etajate vor efectua curse GRATUITE, în intervalul 10.00 - 19.00, din oră în oră, Stadion Sărata-Monteoru - Stadion Crâng Buzău (tur-retur).

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xe4tUQ0q1cE&feature=youtu.be

 

 

Buzau fest 2018

 

Buzau fest 2018 program