UPDATE – Sicriul va fi depus la Catedrala Arhiepiscopala iar inmomantarea va avea loc in cripta familiei din localitatea Vintila Voda, sat Niculesti. Lumea medicala buzoiana este in doliu- asistenta sefa de la Maternitate – Dana Baciu a murit
Last Updated on 31/05/2018 by Iulian Gavriluta

DECES DANANimic nu se compara cu EA, o fire vesela si plina de viata...Dana BACIU, asistenta Maternitatii Buzau a plecat dintre noi la doar 48 de ani dupa o suferinta cumplita...EA a fost unica si nimic nu se va compara cu ea. Profesionista desavarsita, colega si prietena DANA era sufletul Maternitatii Buzau, sute, ca sa nu spunem mii de copii au fost adusi pe lume de mainile ei... Ei, sunt cei care vor duce mai departe, fiecare, cate putin din DANA...Iar noi, cei care am cunoscut-o o vom avea mereu vie in amintirile noastre.

Ultimele clipe le-a trait acolo unde si-a dat toata fiinta ei, in Maternitatea Buzau, inconjurata de colegele dragi... „TE IUBESC DIN TOT SUFLETUL MEU„ au fost ieri cuvintele pe care DANA i le-a adresat unei prietene bune... Si noi DANA TE VOM IUBI MEREU. RAMAS BUN SUFLET FRUMOS! DRUM BUN PRINTRE INGERI!

REDACTIA

UPDATE - Potrivit surselor din familia defunctei sicriul va fi depus in cursul zilei de astazi la Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei iar in cursul zilei de maine, vineri 1 iunie, sicriul va fi dus in casa parinteasca din satul Niculesti, comuna Vintila Voda. Inmormantarea va avea loc duminica 3 iunie in cripta familiei de la cimitirul din sat.