UPDATE – UN MUNCITOR A DECEDAT, doua elicoptere SMURD trimise in zona. EXLOZIE PROIECTIL! Zece muncitori aflati in zona. Trei raniti, unul ramas fara o mana, un altul cu piciorul sfartecat, al treilea rani grave la abdome
Last Updated on 28/05/2018 by Iulian Gavriluta

Breaking NewsExplozie în localitatea Asau, din Bacău. Un muncitor a lovit cu ciocanul un proiectil din Al Doilea Război Mondial. În urma deflagrației, au fost rănite trei persoane. Explozia a avut loc luni seară, în localitatea băcăuană Asau, la o exploatare forestiară, după ce un muncitor a lovit cu ciocanul un proiectil din Al Doilea Război Mondial.

 

În zonă, se aflau 10 muncitori care serveau masa, iar în urma deflagrației, au fost răniți trei dintre aceștia. Unul dintre aceștia a rămas fără o mână, altuia i-a fost sfârtecat un picior, iar un al treilea muncitor a suferit răni la abdomen.

A.M.

UPDATESecretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, că au fost trimise două elicoptere SMURD pentru cele două persoane rănite, luni seară, în urma exploziei unui proiectil în județul Bacău. "Din păcate este vorba despre un decedat, alte două persoane au fost rănite în această explozie. Nu știm cu exactitate starea în care se află cele două persoane. Am trimis două elicoptere SMURD, unul dintre ele a și ajuns deja. Cel mai probabil cele două persoane vor fi transportate fie la Iași, fie la Galați", a explicat Raed Arafat. Un muncitor a murit şi doi au fost răniţi, luni seara, după ce un proiectil a explodat în comuna Asău, judeţul Bacău. Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu că muncitorii făceau lucrări în momentul exploziei la exploatarea forestieră din zona Ciobăneşti, comuna Asău. Din primele date se pare că unul dintre muncitori a lovit elementul de muniţie cu un ciocan şi din acest motiv s-a produs explozia. ”În acest moment nu ştiu să spun dacă este vorba despre un proiectil sau o bombă, echipele medicale sunt acolo şi ştim doar că un muncitor a murit şi alţi doi au suferit răni grave”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.