Pregatiri in linie dreapta pe Aerodromul BOBOC. Buzoienii sunt asteptati la „BOBAS – Boboc Air Show 2018”. Cand are loc cel mai spectaculos miting aviatic?
Last Updated on 28/05/2018 by Iulian Gavriluta

BOBAS 2018Ca in fiecare an, Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene „Aurel Vlaicu” gazduieste spectacolul pe cer de la Boboc. Astfel, buzoienii pot admira, pe aerodromul din localitatea amintita, un miting aviatic de exceptie.

Mitingul aviatic este o activitate a aviatorilor romani ce se antreneaza in unitatea de la Boboc, de aceea concomitent cu demonstratia aeriana se organizeaza si Ziua Portilor Deschise ce include expozitia statica si demonstratia de zbor a aeronavelor militare "BOBAS- Boboc Air Show 2018". Astfel, traditia mitingurilor aviatice organizate pe aerodromul Boboc continua si anul acesta, pe data de 16 Iunie. Pilotii militari vor fi acompaniati de asii acrobati si parasutistii de la diferite aerocluburi ale Romaniei. Spectacolul va fi completat de un mare numar de avioane ultrausoare de diferite tipuri, motoparapante si aeromodele. 

I.G.

A.D.