EXCLUSIV – O bomba fasaie in primarie, tocmai cand Donald Tom e plecat in Olanda (?!) cu 2 fufe dupa el: 3 sefi de Servicii si-au dat demisia, Cauza? Pistol militianul!
Last Updated on 26/05/2018 by Iulian Gavriluta

Primari Buzau scandalCine credea ca e liniste in Primarie, chiar dupa plecarea lui Donald Tom in “Tara Lalelelor”, se inseala – spiritul acru si puturos al TOVARASULUI inca si-a lasat o coada (“de topor”) in Palatul Comunal – Pistol Militianul!

 

Asa zisul secretar – Pistol, se pare ca nu e unu “cu apa de ploaie” (desi are fata de asa ceva!) si incearca sa duca “duhul” lui Donald Tom prin birouri, dandu-se asa cum nu e: mare si tare (unele locatare din micro 14 stiu de ce?!). Astfel, surse demne de incredere ne-au soptit ca 3 sefi de servicii – Economic, Personal si Patrimoniu si-au depus demisiile pe masa. Toti (cei care fac munca propriu zisa) datorita: “dementului de Pistol” si a Savulestii (citat din surse!). Demisionarii, nu vor sa fie partasi la ilegalitati! Nu stim daca aceste demisii vor rezista pana marti, cand vine “bulibasa din Tintesti”, dar cert este ca razmerita s-a iscat si speram sa si tina! Sa nu uitam un fapt: nimeni nu poate lucra cu nebunii si cu caracterele proaste!

TOT INAINTE TOVARASI!

I.G.