AU INVATAT si AU CASTIGAT! “Sanitarii” de la Colegiul National “Al. Vlahuta” Ramnicu Sarat, cei mai priceputi din tot Buzaul
Last Updated on 25/05/2018 by Iulian Gavriluta

Sanitarii PriceputiIn data de 24.05.2018 s-a desfasurat concursul pentru sanatate si prim ajutor "Sanitarii priceputi" - faza judeteana, organizat de Filiala de Cruce Rosie Buzau, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Buzau si Directia de Sanatate Publica Buzau.

 

Concursul se adreseaza elevilor din gimnazii si licee, avand drept obiective insusirea cunostintelor despre acordarea corecta a primului ajutor de baza, notiunilor privind adoptarea unui stil de viata sanatos, precum si cunoasterea unor aspecte privind Miscarea Internationala de Crucea Rosie.

In urma intrecerii, clasamentul este urmatorul:

Categoria Gimnazii:

Locul I - Scoala Gimnaziala nr. 1 Ramnicu Sarat

Locul II - Scoala Gimnaziala Smardan

Locul III -Scoala Gimnaziala nr. 6 Ramnicu Sarat

Categoria Licee:

Locul I - Colegiul National "Al. Vlahuta" Ramnicu Sarat

Locul II - Liceul Tehnologic "Grigore Moisil" Buzau

Locul III - Liceul Teoretic "Stefan cel Mare" Ramnicu Sarat

Echipajele clasate pe locurile I, II si III, atat de la gimnazii, cat si de la licee, au primit diplome si cupe. Avand in vedere ca in acest an faza nationala a concursului "Sanitarii priceputi" se organizeaza pentru categoria "Licee", echipajul Colegiului National "Al. Vlahuta" Rimnicu Sarat va reprezenta judetul Buzau la aceasta competitie, ce va avea loc la Complexul de Agrement Poiana Pinului in perioada 17-22.07.2018.

Ecaterina STROESCU