FOTO – Batran batut in propria locuinta de doi tineri si deposedat de 7000 lei
Last Updated on 24/05/2018 by Iulian Gavriluta

Talharie MereiLa data de 23 mai a.c., poliţişti de investigaţii criminale şi din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei au depistat la scurt timp de la comiterea faptei, principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării, pe raza localităţii Ogrăzile. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 22 spre 23 mai 2018, bănuiţii, doi tineri din Merei, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat în vârstă de 82 de ani şi prin violenţă i-ar fi sustras suma de peste 7. 000 de le

 

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti şi predat persoanei vătămate. În urma probatoriului administrat de poliţiştii de investigaţii criminale şi procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, faţă de bănuiţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore . În cauză s-a întocmit dosar penal şi urmează ca în cursul acestei zile persoana să fie prezentată magistraţilor din cadrul Judecătoriei Buzău cu propunere de arestare preventivă.

Ecaterina STROESCU

UPDATE - Cei doi tineri sunt prezentati la aceasta ora la Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau cu propunere de arest preventiv.

Talharie Merei 2