VIDEO – Ce spuneti de faptul ca SCM Gloria Buzau este in elita rugbyului romanesc? Vezi aici emisiunea “In slujba sportului” de la TV News Buzau cu Catalin Paduraru si Marius Trifan
Last Updated on 23/05/2018 by Iulian Gavriluta

In slujba sportului de la TV News Buzau cu catalin Paduraru si Marius TrifanMarius Trifan, component al echipei de rugby de la SCM Gloria Buzau, a explicat in emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI la TV NEWS BUZAU ce inseamna promovarea in Superliga, performanta care s-a produs chiar si in ciuda esecului surprinzator suferit cu Tomitanii Constanta, in finala Diviziei Nationale de Seniori.

 

Invitatul a raspuns moderatorului Catalin Paduraru la intrebarile cu privire la forta de joc a echipei constantene, dar a vorbit si despre atmosfera din tribunele de la Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, acolo unde s-a disputat finala. Pentru ca aici spunem lucrurilor pe nume, la obiect si fara ocolisuri, Marius Trifan a facut referire la sprijinul suporterilor buzoieni care au insotit echipa la Bucuresti si a subliniat in ce masura a contat prezenta lor. Despre adversarii puternici si experimentati pe care SCM Gloria Buzau ii va intalni in Superliga si despre asteptarile rugbistilor buzoieni la acest nivel, dar si despre altele, la de de interesante, dupa cum v-am obisnuit, doar in emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI la TV NEWS BUZAU in compania lui Marius Trifan.

C.P.

https://www.youtube.com/watch?v=rhSywFt0gqM