FOTO/VIDEO – Se intampla in Buzaul lui Toma – O femeie a calcat intr-un sant astupat necorespunzator, din Dorobanti 2, si a fost luata cu ambulanta. Locuitorii din zona spun ca au sesizat de nenumarate ori Primaria, dar…pauza!
Last Updated on 23/05/2018 by Iulian Gavriluta

santul lui Toma 2018 News Buzau 0002O intamplare aparent banala se putea sfarsi tragic – o femeie (F.M) de 64 de ani a calcat intr-un sant astupat necorespunzator de doreli, in Dorobanti II (chiar in fata farmaciei Catena). Persoana in cauza a suferit rani la nas si cap si intr-un final a fost preluata de un echipaj al SAJ Buzau.

 

Totul ar face parte din cotidian si asta fara a minimaliza trauma femeii, daca oamenii din jur, care au dat o mana de ajutor celei in cauza, nu ar fi spus ca au sesizat de nenumarate ori Primaria si ca au trimis chiar si fotografii cu santul respectiv - pentru a se remedia situatia, dar...nimic nu s-a intamplat. Nicio plangere, sesizare nu misca nesimtirea lui Donald Tom! Se vede treaba ca votantii de aici nu prea il intereseaza pe "bulibasa" de la Palatul Comunal si pe aici nu trec ambasadorii si alte marimuri ca de Ziua Eroilor, pe Unirii, pentru a se asfalta asa cum este normal. Din pacate, cazul nu este izolat, in orasul lui Toma sunt mii de astfel de capcane si oamenii reclama incontinuu, dar totul este in zadar. Nesimtirea si obrazul gros de meltean, nu are masura. Sa speram ca toti cei din anturajul primarului, care raspund de aceasta zona, vor lua masuri si asta chiar daca nu este an electoral, sau sa intelegem ca Dorobanti II nu face parte din Buzau?

I.G.

{vsig}cazuta-sant-Toma{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=pihWHS5w2Jc&feature=youtu.be