Vezi aici ce s-a intamplat cu ultimele trei propuneri parlamentare ale Deputatului PNL Cristi Romanescu si ce deplasari a mai facut in judet (FOTO)
Last Updated on 18/05/2018 by Iulian Gavriluta

Cristi ROMANESCUAsa cum ne-am propus, periodic, verificam activitatea parlamentara a alesilor din judet. Buzoienii trebuie sa stie ce mai fac parlamentarii lor. Astazi, deputatul PNL Buzau – Cristi Romanescu. Potrivit site-ului camerei Deputatilor, alesul liberal a depus urmatoarele Initiative legislative (ultimele 3):

 

L249/23.04.2018 - Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii administraţiei publice locale nr.215/2001 – se afla la Senat. L67/10.04.2017 - Propunere legislativă pentru completarea Legii educaţiei naţionale nr.1/2011 - în reexaminare la Senat. L413/30.10.2017 - Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015 - Codul Fiscal în sensul abilitării Consiliilor Locale să poată hotărî scutirea sau reducerea impozitului /taxei pe clădiri pentru clădirile de tip sala polivalentă - sală de sport aflate în proprietatea unităţii administrativ-teritoriale – retrimis la Comisii.

Cristi Romanescu - deplasari in judet

"Astăzi după ce am participat cu toții la comemorarea eroilor nostri am continuat întâlnirile cu o parte dintre organizațiile de pe Valea Buzăului impreuna cu secretarul regional al zonei domnul Bogdan Bola. Ne organizăm din ce in ce mai bine și construim politic corect pentru a face opoziție fiind singura optiune de dreapta reală a celor nemultumiti de PSD", a precizat pe facebook, deputatul liberal.

I.G.

{vsig}foto-pnl{/vsig}