FOTO/VIDEO – Ziua Eroilor la Buzau…vazuta altfel sau ce nu s-a spus si vazut la manifestatie
Last Updated on 17/05/2018 by Iulian Gavriluta

Ziua Erorilor Buzau 2018Ziua Eroilor la Buzau...vazuta altfel, sau ce nu s-a spus si vazut la manifestatie. Sa o luam pe rand: copii si profesori scosi cu sila din scoli, imbracati in tricouri albe (cat costa, cine le-a facut, etc?!), cu stegulete de hartie...cu miile, cred ca toti cei din Coreea si China impreuna sunt invidiosi pe ce a reusit Donald Tom - mai ceva ca in comunism.

Evident, Dumnezeu nu tine cu hotii, asa ca aproape imediat dupa inceperea "ostilitatilor", a inceput ploaia si a tot tinut-o asa mai toata ziua. Președintele PSD Liviu Dragnea a venit la Buzău, cu elicopterul Ministerului Apărării Naționale, motivând că are mai multe întâlniri programate și a făcut solicitare pentru transport special, în baza legii. Întrebat cum a fost drumul pe DN 2, unde se efectuează lucrări la Podul de la Mărăcineni, Liviu Dragnea a spus că a venit la Buzău cu elicopterul. „Am venit cu elicopterul Ministerului Apărării Naționale. Am înțeles că au fost întrebări. Eu am primit invitația de la Ministerul Apărării Naționale pentru a participa la acest eveniment (Ziua Eroilor – n.r.), am transmis o solicitare, am spus că am câteva întâlniri importante după-amiaza, și am întrebat dacă pot asigura transportul până aici. Au răspuns pozitiv, în conformitate cu Hotărârea de Guvern 755/1998, aceeași bază legală pe care o folosește și președintele României când face transport special”, a răspuns Dragnea. Întrebat cum va rezolva problema drumului spre București, pentru că la Buzău plouă, Liviu Dragnea a spus că „la întoarcere, o să vedem”. Evident, toate marimurile stateau sub acoperis...prostimea, in ploaie. Intr-un tarziu, au venit fatucele de la partid sa imparta umbrele...bineinteles ele au fost date doar la cunostinte. Proasta organizare a evenimentului a facut ca tot "boborul" sa se intinda pana la Kaufland - varianta noua si pana la intersectia Unirii Sud, pe un singur trotuar, ceea ce evident a iritat pe toata lumea. Nimeni nu a vazut aproape nimic. Presa, in afara de TVR (?!) si cativa de la armata, a fost bagata in tarc, fiind nevoita sa filmeze printre copaci si stalpi...adica mai nimic. Din nou, organizatorii nu au vrut sa corecteze gramatical inscrisul de pe bannerul de la tribuna oficiala - "HEROES DAY" MACAR "HEROE'S DAY" DACA NU "Memorial Day"... CUM ESTE NORMAL...RUSINE! Cum era de asteptat - au fost strigate lozinci ca la 23 august dar si huiduieli la adresa lui Dragnea si ai lui. S-au depus coroane la Mausoleu, nimeni nu a vazut nimic...s-a tinut slujba...in biserica Eroilor - la fel, nimeni nu a vazut nimic. S-au tinut discursuri...Donald Tom a incurcat foile, singura figura frumoasa a facut-o ambasadorul Marii Britanii, cunoscator al limbii romane - a inceput cu o gluma si a avut un discurs liber, ceea ce a starnit admiratia celor prezenti. Dupa ce au incetat "ostilitatile", evident a ramas in urma mizeria unor oameni needucati si servili ai neo-bolsevismului lui Donald Tom.

Concluzia: organizare zero si multa dezolare. Cine raspunde de faptul ca elevii au stat in ploaie numai in tricoul dat de pomana vreo 3 ore? Cu ce aviz si de ce au fost scosi de la ore cateva mii de elevi buzoieni (Jandarmeria a estimat a fi fost prezenti 9000!)?

NE OPRIM AICI CU ENUMERAREA ERORILOR DE LA ZIUA...EROILOR!

PACAT, TARE PACAT!

REDACTIA

{vsig}ziua-eroilor-2018-altfel{/vsig}

https://www.youtube.com/watch?v=lVGrtWFLNcs&feature=youtu.be