NEWS BUZAU TE DUCE LA CINEMA! AI BILET GRATUIT CU UN PRIETEN/A DACA RASPUNZI LA INTREBAREA DIN ARTICOL! LA HAPPY CINEMA – Solo: O poveste Star Wars
Last Updated on 16/05/2018 by Iulian Gavriluta

solo starwarsPovestea unuia dintre cei mai iubiți protagoniști din universul Star Wars apare pe marile ecrane vara aceasta. Acțiunea filmului SF se întoarce la originile lui Han Solo (Alden Ehrenreich), un tânăr crescut în sărăcie, pe străzile planetei Corellia.

 

Deși a fost exmatriculat de la Academia de Aviație, Solo e hotărât să devină cel mai bun pilot al Galaxiei. Iar cu ajutorul mentorului său, Tobias Beckett (Woody Harrelson), care recrutează membrii în echipajul său, visul băiatului începe să adeverească.

Cei doi pornesc într-o aventură extraordinară la bordul navei Millennium Falcon, alături de prietena lui Solo din copilărie Qi'ra (Emilia Clarke) și viitorul său copilot Chewbacca (Joonas Suotamo). Odată pornit pe acest drum, Solo se apropie cu pași repezi de împlinirea destinului său, devenind eroul mult îndrăgit din poveștile Star Wars.

INTREBARE NEWS BUZAU: Cate episoade STAR WARS SUNT?

(lasa comentariu cu numarul de telefon sau scrie-ne pe mail – il gasesti la CONTACT, da share) PRIMII 3 DINTRE CEI CARE RASPUND CORECT AU DIN PARTEA REDACTIEI UN BILET (DUBLU) la un film de la Happy Cinema Buzau

REDACTIA

solo starwars AFIS