VIDEO – De la fotografie la lada cu traditii… alaturi de Diana TOMA, la TV NEWS Buzau, in cadrul Emisiunii DIALOGURI LA INALTIME
Last Updated on 15/05/2018 by Iulian Gavriluta

Diana TomaIi place sa faca fotografie cu "sufletul" si duce peste granita Romania si judetul Buzau printr-o colectie unica si impresionanta de costume traditionale. EA insasi este unica...Diana TOMA.

 

Dincolo de pasiunea pentru fotografie mostenita de la tatal ei, artista buzoiana este detinatoarea unei colectii de porturi traditionale ce numara peste 100 de piese "cu greutate etnografica", pe care le expune in diferite locuri din intreaga lume, Chisinau, Ucraina, Londra sau Tenerife. Asa cum ea insasi ne-a spus, fiecare fotografie si fiecare obiect de vestimentatie are o poveste in spate pe care ea o cunoaste bine si pe care o poarta la randul ei in suflet si o duce cu mandrie prin fiecare colt de lume unde ajunge. "Am primit o parte din copilarie cu fiecare poveste si costum, la gura sobei, cu turte pe plita si dulceata de prune cu nuci ...". Despre povestea Dianei TOMA si despre cum este drumul de la hobby la profesie aflati urmarind Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME.

Multumim Diana pentru magia din fotografiile tale si pentru praful magic pe care il pui peste fiecare costum popular!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=o361qBk2BkM&feature=youtu.be