FOTO – IN ASTEPTAREA MARII UNIRI! Trecerea de pietoni care duce nicaieri, pe Calea ERO(R)ILOR din Buzau
Last Updated on 15/05/2018 by Iulian Gavriluta

1Pregatiri mari pentru Evenimentul Marii Uniri din Buzau…se planteaza flori deja ajunse la maturitate, copacii sunt sprijiniti de… politistii locali care patruleaza mai ceva ca la Primarie, se asfalteaza-n draci…toate bune si frumoase.

In graba asta comunistoida, se fac si erori…de exemplu se prezinta in fotografiile atasate pe gardul unitatii militare din apropiere, Unitatile tradatoare de tara: Horia Closca si Crisan” si “Tudor Vladimirescu” – cele care au umilit armata Romana si au dus la sovietizarea tarii (LINK), se aseaza un LOGO furat de pe internet (LINK), nereprezentativ pentru Buzau (in locul unei “Lupoiace de la Carlomanesti” sau a “Clostii cu Pui”, etc) si se uita subit vechile societati SERVICE de pe partea cealalta a unitatii militare, care arata jalnic. Mai nou, se fac treceri de pietoni care duc…nicaieri. Noi intelegem graba si eforturile de a se face ceva frumos…dar sa se faca si ele…bine, nu pompieristic!

P.s.: La intrare in Buzau, cum vii din Ramnic, este o maaare pancarta unde scrie in engleza “welcome to Buzau, heros day” si sincer m-au “usturat” ochii cand am vazut-o, mai ca mi-a dat si o lacrima ? problema e ca atunci cand ne referim la eroi de razboi, nu prea le spunem heroes ca nu sunt super eroi din desene animate...traducerea corecta era Memorial Day...pentru ca engleza nu se traduce mot-a mot... si ca o completare daca tot au pus “heros”puteau macar sa scrie corect -hero’s- pentru ca ne referim la a lor (‘s) nu (s) ca sa ii punem la plural...dar asta inseamna traducere cuvant cu cuvant!

NO COMMENT!

{vsig}treceri-erori{/vsig}