Despre asta ce mai spuneti? Culmea incompatibilitatii, produsa de un parteneriat buzoian unic in lume si girat de consilierii locali (este vorba despre relatia Toma – Salcutan)
Last Updated on 14/05/2018 by Iulian Gavriluta

Parteneriat Toma SalcutanAm avut dreptate: avocatul Lucian Salcutan va reprezenta Primaria si in particular pe primar, in litigiile cu tertii (Proiect de Hotarare a CLM din data de 18 mai 2018 - LINK)! Cu toate ca deputatul Marcel Ciolacu a interzis ca Salcutan sa mai reprezinte oficial Primaria Buzau – datorita afirmatiilor legate de un “Grup infractional” din Primaria Buzau – Donald Tom face ce vrea (LINK).

 

Mai mult, avocatul Lucian Salcutan il reprezinta pe “Toma Faliment” in problemele sale de afaceri, ca persoana fizica (LINK). Totul pe banii buzoienilor si cu acordul consilierilor social-democrati care fac tot ce le cere “Despotul”. Nicio cartire, nicio vociferare…tot o “apa si un pamant”. Atragem atentia consilierilor care mai au inca o constiinta si o farama de creier ca se angreneaza intr-un joc penal, foarte periculos, care nu va ramane fara urmari. Atentie deci la 1. Relatia privat (Romet) – privat Toma; 2. Relatie primarie - reprezentant al municipalitatii, activitatea in privat desfasurandu-se in paralel. 3. Relatie primarie-birou avocatura. Sa nu uitam un mai vechi subiect: Centrul facut impreuna cu Rotary – finantare suspecta (LINK)! Asadar, toti banii buzoienilor, daca se va aproba Proiectul, se vor invarti in jurul relatiei Toma-Salcutan, indiferent de oprelisti, de legislatie si bun simt.

HOTARATI VOI DACA E BINE, NOI CREDEM CA NU!

I.G.

Parteneriat Toma Salcutan