Liderul organizatiei PNL Pogoanele a trecut la PMP. El acuza conducerea PNL Buzau de acorduri secrete cu PSD Buzau si spune ca nu se mai regaseste in acelasi partid cu “penalii” de la conducere
Last Updated on 11/05/2018 by Iulian Gavriluta

poza pogoaneleCOMUNICAT DE PRESA: “Liderul organizației orășenești PNL Pogoanele, Stan Tudor, împreună cu cea mai mare parte a membrilor s-a alăturat echipei formate de noi în procesul de unificare a dreptei la nivelul județului Buzău. Stan Tudor a fost permanent liderul opoziției din Pogoanele și la fiecare ciclu de alegeri echipa sa a obținut peste 1500 de voturi în acest oraș.

 

Pogoanele este a treia organizație orășenească din PNL, după cele din Nehoiu și Pătârlagele care aderă la inițiativa noastră.

            Mai multe organizații comunale PNL și-au manifestat interesul pentru acest proiect și urmează ca în scurt timp să-și anunțe public poziția în acest sens.

            Acest proiect de unificare a dreptei capătă din ce în ce mai multă amploare și se conturează ca fiind singura mișcare de opoziție veritabilă din județul Buzău.

Senator Dorin Valeriu Bădulescu

Deputat Adrian Mocanu”