23 mai – Concursul Regional “Știința și tehnologia alimentelor funcționale și de nutriție specială”, ediția a III – a

activitate copiiPe 23 mai va avea loc Concursul Regional "Știința și tehnologia alimentelor funcționale și de nutriție specială", ediția III, în cadrul Proiectului Educativ inclus în C.A.E.R. 2018, poz. 2052, Domeniul Tehnic. La concurs vor participa elevi din mai multe orașe, cum ar fi: București, Focșani, Galați,Buzău, Brăila.

Zece elevi ai Colegiului Economic Buzău vor participa la toate secțiunile si sunt pregătiți de profesor Pavel-Surlaru Adriana-Cristina.

Concursul se desfăşoară pe 3 secţiuni.

SECŢIUNEA I:   Referate şi comunicări din domeniul tehnic/ştiinţific pe tema „ Ştiinţa şi tehnologia alimentelor funcţionale şi de nutriţie specială / dietetice ”,eseuri cu referire la preparate tradiţionale, oglindite n opere literare, ȋ pentru elevi. SECŢIUNEA   II: Desene,   afişe,   colaje,   pliante   sau   cataloage   de   promovare   aproduselor alimentare funcţionale, condimente, seminţe cu rol dietetic ,   prezentăriPower Point pe tema   „ Cauzele şi efectele unei alimentaţii necorespunzătoare ,,pentru elevi. SECŢIUNEA III:Expoziţie de produse alimentare şi preparate culinare sau de cofetărie patiserie dingrupa ,, Alimente de nutriţie specială sau preparate dietetice ,,   realizate de elevi.

E.S.

Scroll to Top