FESTIN TEATRAL la Buzau! Buzoienii invitati la o saptamana plina de spectacole ce au ca tema dragostea. Cititi aici programul complet
Last Updated on 09/05/2018 by Iulian Gavriluta

Buzau iubeste teatrulBuzoieni, știm cât de mult iubiți teatrul. Tocmai de aceea și anul acesta avem bucuria de a vă invita la o săptămână plină de spectacole care au ca temă dragostea. Acest motor universal care unește suflete și pe care noi l-am considerat cel mai potrivit pentru prietenii teatrului nostru.

 

 

Pe 19 mai de dimineață, începând cu ora 10:00, invităm mămicile, bunicile, tații și bunicii să-și bucure copii ori nepoții la spectacolul Teatrului ”Ion Creangă” - ”Vrăjitorul din Oz” de Frank Baum în regia și adaptarea lui Phill Willmot.

Seara de 19 mai aduce deschiderea oficială a festivalului nostru iubit și vă invităm la o comedie bulevardieră a Teatrului ”Elisabeta” - ”Capcană pentru un bărbat căsătorit” de Robert Thomas în regia lui Puiu Șerban.

Dimineața de 20 mai aduce un nou spectacol pentru cei mici, tot începând cu ora 10:00, spectacol al Teatrului Țăndărică - Cui i-e frică de Bau-Bau?” în regia lui Ivica Simic.

Seara de duminică 20 mai, vă invităm la spectacolul ”Yentl” al Teatrului Evreiesc, un spectacol în regia lui Erwin Șimșensohn.

Luni, 21 mai, începem cu o adaptare după marele Moliere, regizată la Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova de Andreea Ciocîrlan și care se numește ”Fete”.

Marți, 22 mai, ne bucurăm împreună de spectacolul ”Bărbați, femei și viața dintre ei” după A.P. Cehov spectacol al Teatrului ”Maria Filotti” din Brăila în regia lui Victor Ioan Frunză.

Miercuri, 23 mai, Teatrul Bulandra din București ne prezintă spectacolul ”Pe lacul auriu” de Ernest Thompson în regia lui Dinu Cernescu.

Joi, 24 mai, suntem prezenți la spectacolul Teatrului Odeon din București, ”Când timpul nu se mișcă” de Donald Margulies în regia tânărului Vladimir Anton.

Vineri, 25 mai, Asociația ”Catharsis” ne încântă cu spectacolul ”All Inclusive” de Alexandru Popa în regia lui Vlad Zamfirescu.

Sâmbătă, 26 mai, îi bucurăm din nou pe cei mici, la spectacolul ”Visătorul” după Ian Mc Ewan, un spectacol de Ada Milea, al Teatrului Tineretului din Piatea Neamț începând cu ora 10:00.

Seara zilei de sâmbătă, 26 mai, sărbătorim cum se cuvine finalul unei săptămâni minunate de teatru la Buzău cu spectacolul ”Zaraza”, un scenariu original de Daniel Chirilă în regia lui Răzvan Mazilu, spectacol ce se joacă pe scena Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești.

Buzoieni iubitori de teatru, vă așteptăm cu mare drag să ne bucurăm împreună de acest festin teatral, în toată săptămâna 19 - 26 mai. Biletele se pot achiziționa din incinta Teatrului ”George Ciprian” sau de la agenția de bilete de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 37 cât și online accesând http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php.

Ecaterina STROESCU