VIDEO – TV News Buzau – Despre talent si pasiune in povestile creatiilor hand made la DIALOGURI LA INALTIME cu Anca FLOREA, o buzoianca cu mainile de aur
Last Updated on 07/05/2018 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau Despre talent si pasiune in povestile creatiilor hand made la DIALOGURI LA INALTIME cu Anca FLOREA o buzoianca cu mainile de aurPrintre margele, snururi, panglici, motive traditionale, ate si multe altele am gasit doua maini de aur si un suflet cald...Anca FLOREA. Ea este buzoianca din ale carei maini mestesugite ies la iveala creatii unice, ce poarta amprenta unor povesti frumoase, a talentului, a pasiunii dar si a muncii.

 

Mai mult decat migala, mai mult decat talent si rabdare, un dar divin care face creatiile Ancai sa fie deosebite si sa simti in fiecare dintre ele cate putin din ea si din cel sau cele ce le poarta. Invitata la Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME in studioul TV NEWS Buzau, Anca FLOREA ne-a impartasit secretele creatiilor hand made de la idee la produs finit, de la atelier la targurile specifice. Vreti sa stiti cum i-a nastere o creatie unica? Urmariti INTERVIURI LA INALTIME si veti gasi raspunsul.

Multumim Anca pentru pulberea de frumos si unic pe care o pui in tot ceea ce faci!

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=rwh6C8WslXA&feature=youtu.be