VIDEO – Rondul in bezna, cu capcane rutiere pe “Calea Ero(R)ilor” – la intrare in Buzau (dinspre Ploiesti) Cabluri in mijlocul drumului
Last Updated on 07/05/2018 by Iulian Gavriluta

rond cu fire BuzauMai multi buzoieni ne-au semnalat faptul ca la intrarea in Buzau, pe asa zis-a Cale a Ero(R)ilor, data drept exemplu de primarul Toma de frumusete si amenajare urbanistica moderna (,,Ceea ce facem aici sper să rămână un exemplu, pentru ceea ce va trebui să facem în acest oraș”) este o bezna de iti intra degetele in ochi.

 

Mai mult, de peste doua zile, in dreptul rondului neiluminat si nesemnalizat corespunzator, acolo unde sunt decopertari masive in carosabil – adevarate capcane pentru soferi, atarna cateva cabluri destul de mari chiar in mijlocul soselei. Datorita faptului ca nu exista iluminat public mai toti soferii ocolesc cu greu cablurile ce iti apar ca din senin in fata. Ne intrebam ce fel de lucrari se fac in zona – asa de “frumoase si bune” de nu se reuseste o semnalizare corepsunzatoare, fie si provizorie pana la finalizarea lucrarilor? Aseara, politia rutiera a legat provizoriu acele cabluri de un stalp de semnalizare pentru a evita producerea unei tragedii. Cine raspunde la un eventual accident? Primaria? Donald Tom si armata lui de rezervisti dusi cu pluta? Firma care nu are autorizatie de contructii si efectueaza lucrari in zona? Cam asa se lucreaza sub Donald Tom…nu va speriati, inca nu ati vazut nimic! Urmeaza!

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=V97aB1RzKpY&feature=youtu.be