EXCLUSIV! Handbal, Campionatul Național juniori 2: LPS Buzău încheie cu o remiză Turneul semifinal de la Moreni

LPS Jr BuzauHandbaliștii juniori 2 de la LPS Buzău, antrenor Bogdan Constantin, au încheiat seria partidelor de la Turneul semifinal cu o remiză în compania formației CSS Alexandria, scor 32-32(13-14). Un rezultat bun, de moral pentru buzoieni, în fața unei echipe foarte puternice. Elevii lui Bogdan Constantin nu s-au mișcat rău nici în celelalte partide, iar două dintre ele s-au terminat cu înfrângeri la limită.

ACS Tonus București - LPS Buzău 29-28(11-12) și CS Olimpic Tg Mureș - LPS Buzău 36-35(13-16), sunt cele două meciuri care au stat mult timp sub semnul echilibrului, de altfel în ambele confruntări buzoienii au condus la pauză, și în care baietii noștri s-au luptat de la egal la egal cu adversarii. De altfel, chiar și in ciuda unui eșec clar cu LPS Piatra Neamț, 27-34(13-14), prestația tinerilor de la LPS Buzău la acest turneu a fost una onorabilă și apreciată de publicul spectator. Competiția s-a desfășurat la Moreni in perioada 2-6 mai și a reunit la start pe lângă echipa buzoiană, CS Olimpic Tg. Mureș, CSS Alexandria, ACS Tonus București și LPS Piatra Neamț. O altă echipă care obținuse calificarea în această fază, CSS 2 Baia Mare nu s-a prezentat la competiție. Din această grupă, s-au calificat la turneul final CS Olimpic Tg Mureș și CSS Alexandria.

Lotul echipei LPS Buzău:

Alexandru Mirică, Silviu Mihai- portari, Sorin Grigore, Alexandru Neagu, Ionuț Masgras, Daniel Stroe, Alexandru Șerbănică, Ionuț Negoiță, Vlad Păncescu, Andrei Habără, Robert Gheorghe, Mario Moldoveanu, Ionuț Mirică, Sebastian Statulescu, Leonard Scinteianu, Bogdan Alexandru.

C.P.