A inceput programul LITORALUL PENTRU TOTI! Poti gasi cazare de trei ori mai ieftina. Citeste aici de la ce preturi incep ofertele
Last Updated on 05/05/2018 by Iulian Gavriluta

Litoralul pentru totiS-a dat startul programului „Litoralul pentru toti”, iar cazarea este de trei ori mai ieftina fata de varful de sezon. Pachetele pornesc de la 199 de lei de persoana pentru 6 nopti.A inceput deja nebunia in agentiile de turism, dar si in unitatile de cazare de pe litoral. Sunt oferte de nerefuzat pentru turistii care vor sa vina la mare in extrasezon. Anul acesta oferta Litoralul pentru debuteaza cu un pret de 65 de lei pe camera pe noapte la un hotel de doua stele din Eforie Nord.

 

Preturile vor varia incepand de la 69 de lei, la un hotel de trei stele tot in Eforie Nord. Camere la preturi extrem de accesibile se gasesc și in statiunea de lux Mamaia acolo unde, la un hotel de 3 stele, turiștii platesc pentru o camera dubla 80 de lei pe noapte. Pentru acest program incepe o noua oferta foarte avantajoasa respectiv 260 de lei sejurul de 6 nopti, asta inseamna cam 40 de lei de persoana patul pe zi. Sunt oferte și la hotelurile de 4 stele, cu regim de ultra all inclusive. Un sejur de 6 nopti costa aici 460 de lei pentru 6 nopti. Reprezentantii unitatilor de cazare vor sa atraga cat mai multi turiști. Gradul de rezervare pentru lunile mai și iunie este de aproximativ 40 la suta. In program, sunt inscrise 26 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter si Saturn. Ofertele sunt valabile pana pe 20 iunie.

Sursa Digi24.ro

A.M.