A renunțat Niță!
Last Updated on 02/05/2018 by Iulian Gavriluta

vasile nita scm gloria buzauPreședintele secției de rugby de la SCM Gloria Buzău a fost nevoit să abandoneze în lupta cu jucătorii și cu antrenorul Costică Mersoiu.

O bătălie pierdută din start de Niță, care a demisionat oficial după ce a intrat în dizgrația tuturor. De altfel, el a fost protagonistul unor momente mai puțin plăcute care numai liniște nu aduceau in cadrul echipei. Cu atât mai mult, cu cât băieții lui Mersoiu se află la un pas de promovarea în Superligă.

Curioasă oricum revenirea lui Niță, de scurtă durată, după cum se vede, în condițiile în care Alexandru Tudorel se integrase foarte bine in poziția de șef al secției de rugby.

Una peste alta, demisia lui Vasile Niță vine într-un moment important pentru rugbistii buzoieni care au nevoie doar de liniște, în condițiile unui lot foarte valoros și a unui staff tehnic pe măsură. SCM Gloria Buzău va evolua sâmbătă la Petroșani, apoi se pregătește pentru semifinala Diviziei Naționale de Seniori, unde, cel mai probabil, va întâlni pe RC Bârlad.

C.P.