FOTO – Perchezitii efectuate de politistii din Ramnicu Sarat la persoane banuite de furt calificat. / Un tanar retinut
Last Updated on 29/04/2018 by Iulian Gavriluta

furt 2018 News Buzau 0004La acest sfarsit de saptamana, politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Ramnicu Sarat, Sectiilor de politie rurala Grebanu si Ziduri, au efectuat cu sprijinul politistilor din cadrul I.P.J. Vrancea, doua perchezitii la domiciliile a 4 tineri banuiti de comiterea infractiunii de furt calificat.

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca in perioada ianuarie – aprilie 2018, patru adolescenti cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani, din localitatile Slobozia Bradului si Tamboiesti, judetul Vrancea, ar fi patruns pe timpul noptii in incinta a doua locuinte si trei societati comerciale din Ramnicu Sarat si Topliceni, de unde ar fi sustras acumulatori si componente auto, aparate electronice, unelte si scule, precum si alte bunuri, toate in valoare de peste 12.500 de lei.

In urma perchezitiilor efectuate au fost ridicate mai multe bunuri, cu semnalmentele celor sustrase, prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala fiind recuperat in proportie de 50%.

De asemenea, in urma probatoriului administrat de politisti, sub coordonarea procurorului de caz, fata de un tanar in varsta de 19 ani, din Tamboiesti, a fost dispusa masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore.

Pe numele acestuia si a unui tanar de 18 ani, din aceiasi localitate, magistratii din cadrul Judecatoriei Ramnicu Sarat au emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Activitatile au fost desfasurate cu sprijinul Politiei Locale Ramnicu Sarat si a politistilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale-I.P.J. Buzau.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a persoanelor in cauza si recuperarea prejudiciului.

E.S.

{vsig}furt-IPJ-BZ{/vsig}