LIVE – Conferinta de presa la sediul PNL Buzau. Consilierii din CJ si CLM ai PNL sunt nemultumiti. Beneficiarii de la cantina sociala vor presta ore de munca pentru comunitate?(FOTO-VIDEO)
Last Updated on 27/04/2018 by Iulian Gavriluta

PNL Buzau 1Ultimele proiecte de interes pentru buzoieni aflate pe ordinea de zi atat in sedinta CJ cat si in sedinta CLM sunt parte din subiectele dezbatute astazi de catre consilierul judetean Emilia BABIUC

dar si a consilierului local Constantin IONESCU. 

A.M.

UPDATE - Reprezentantii PNL isi exprima nemultumirea fata implicarea PSD in numirea la ATOP a consilierului judetean Raul Florescu. De asemenea consilierii judeteni ai PNL Buzau s-au abtinut de la votarea anumitor cheltuieli pentru proiectul BUZAU FEST deoarece sumele care se cheltuiesc sunt prea mari si nu exista limita de cheltuieli. Consilierul local Constantin IONESCU face precizari in ceea ce priveste amanarea pentru 60 de zile a proiectului privind colectarea selectiva a deseurilor doarece multe dintre asociatiile de proprietari nu au inca pusa la punc logistica necesara. De semenea vor mai fi depuse inca doua proiecte printre care si acela prin care beneficarii de ajutor de la cantina sociala sa presteze ore de munca in folosul comunitatii.