Trenuri suplimentare si reduceri acordate de CFR Calatori in minivacanta de 1 Mai. Consulta si tu traseul pe care vrei sa-l faci

Trenuri CFR CalatoriCompania de stat CFR Calatori a anuntat joi suplimentarea trenurilor în timpul minivacantei 27 aprilie - 2 mai, în conditiile în care asteapta o crestere a traficului. Astfel, în perioada 27 aprilie - 2 mai, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile catre cele mai solicitate destinatii, în special cele spre litoral si Valea Prahovei.

 

In plus, fata de trenurile existente în graficele de circulatie, vor fi asigurate legaturi cu trenuri directe din Bucuresti Nord, Timisoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brasov, Iasi si Suceava spre Constanta si statiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia. ”De asemenea, va fi suplimentat numarul de case de bilete deschise publicului calator din statii în functie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studentii pot calatori gratuit conform legii, iar toti pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate”, se arata în comunicat. Pentru calatoria dus-întors se acorda o reducere de 10%, potrivit CFR Calatori. De exemplu, pretul pentru ruta Bucuresti – Constanta si retur este de 108,1 lei. De 1 Mai, vor fi deschise agentia de voiaj din aeroportul Otopeni si agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agentiilor vor fi închise, potrivit companiei. Detalii puteti obtine accesand cfrcalatori.ro sau cantactand telefonic la numarul 021-9521 si agentiile CFR din teritoriu.

A.M.

A.M.