INCREDIBIL! PEDO-POLITIA LOVESTE DIN NOU! Pe supozitia unei dudui de pe facebook, politia a arestat aseara, in Buzau, un posibil pedofil. Paziti-va – tot ce scrieti pe FB este…arestat!
Last Updated on 26/04/2018 by Iulian Gavriluta

pedo politiaProFUND marcati de situatia cu colegul lor pedofil – ma refer la politisti, oamenii legii nu s-au mai uitat in curtea lor aseara ci pe strada, in cartierul Dorobanti din Buzau si au actionat “profesionist” – au arestat un nene care cica ar fi pedofil (nu tu dovezi, reclamatii, filmari, etc). Informatia a circulat ore bune pe Facebook, Biblia politistilor de cartier.

 

Acum judecati voi – o fi nu o fi ala pedofil, dar sa sari tu ditamai IPJ Buzau, sa alergi pe strazi pentru ca o duduie a scris ca e unu care bantuie, banuit de asa ceva? Pai s-a autosesizat politia pentru ca ei stiu bine cum se sta cu pedofilia, nu? RUSINE POLITIA ROMANA! De erau asa destepti si sfinti de ce nu au reusit ei fara scrierea acelei dudui pe net, sa rezolve problema? Si presa noastra cea de toata zilele a reactionat la orice stire de pe facebook…pentru niscaiva likeuri in plus. Rusine bre! Vai de noi. Prezentam comunicatul IPJ, dupa ce toti s-au inflamat, pe….repetam…FACEBOOK (fara dovezi, reclamatii, etc)!!! Stiristii "profesionisti" mai scriu ca duduia a vazut de pe balcon cum acela, banuitul adica, ii cere baiatului ca acesta sa-i arate...abdomenul, lucru petrecut si cu ceva timp in urma...atat! Repetam - nu cunoastem adevarul, nu e treaba noastra sa-l stabilim, dar modul cum a actionat pompieristic politia si felul cum a mentionat asta presa -  nu face cinste nimanui! Pacat!

HAIDETI SA SCRIEM PE FB CA BANTUIE UN POLITIST CARE VINDE ETNOBOTANICE SAU FURA DIN MASINI….SA NU MAI ZICEM DE PEDO-FILIASTII (CAZURI REALE INSA, DAR NEANCHETATE!)

CERCETAT PENTRU CORUPEREA SEXUALĂ A MINORULUI

Poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au identificat şi depistat în aproximativ două ore de la sesizare, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Buzău, bănuit de coruperea sexuală a minorului. Astăzi, 25 aprilie 2018, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au autosesizat în urma apariţiei în mediul on-line a unor informaţii privitoare la faptul că un bărbat a acostat pe stradă un minor, căruia i-ar fi adresat solicitări cu caracter sexual. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cel în cauză, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Buzău, fiind condus pentru audieri la sediul Poliţiei.

Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală. Persoana în cauză va fi internată într-o unitate spitalicească, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate. A fost întocmit dosar penal, în care poliţiştii desfăşoară cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale".

 I.G.

 

pedo politia