LIVE – Astazi avem Sedinta Ordinara a COLEGIULUI PREFECTURAL. Cine prezinta raport de activitate in fata Prefectului de Buzau? (FOTO-VIDEO)

Colegiul 3A fost emis Ordinul Prefectului nr. 257/16.04.2018 privind convocarea in sedinta ordinara a Colegiului Prefectural in data de 25 aprilie 2018, ora 10:00.

Ordinea de zi este urmatoarea:

1.Informare privind noutatile legislative aplicabile pensionarilor si asiguratilor sistemului public de pensii din Romania in anul 2018.

 

 

Prezinta: Androne Carmen – Director executiv, Casa Judeteana de Pensii Buzau

2. Informare privind aplicarea prevederilor legale referitoare la acordarea, utilizarea si controlul compensatiilor reprezentand contravaloarea produselor pe care proprietarii nu le recolteaza, datorita functiilor de protectie stabilite prin amenajamentele silvice.

Prezinta: Irimia Camelia – Coordonator, Garda Forestiera Judeteana Buzau

3. Raport privind rezultatul actiunilor intreprinse in baza “Planului de masuri pentru buna desfasurare a activitatii de comercializare a produselor alimentare si nealimentare traditionale, precum si asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, atat in perioada premergatoare, cat si in timpul Sarbatorilor Pascale, la nivelul judetului Buzau”, aprobat prin Hotararea nr. 4/26.03.2018 a Colegiului Prefectural.

Prezinta: Milea Marijan – Director executiv, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Buzau. Florea Cosmin – Director executiv, Directia pentru Agricultura Judeteana Buzau

Dinulescu Nicusor – Comisar sef adjunct, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Buzau

Ungureanu Cristina – Director executiv, Directia de Sanatate Publica Buzau

Pantazi Laurentiu – Inspector sef, Inspectoratul de Politie Judetean Buzau

Cueru Virgil – Inspector sef, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Buzau

Gavaneanu Viorel – Inspector sef, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau

4. Diverse.

Colegiul Prefectural Buzau