INCEPE DISTRIBUIREA VOUCHERELOR DE VACANTA! Citeste aici de cand ajung acestea in insitututii si in ce conditii pot fi primite
Last Updated on 25/04/2018 by Iulian Gavriluta

Vouchere vacantaMinistrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat, luni, cade saptamana viitoare va incepe distribuirea voucherelor de vacanta. El sustine ca voucherele reprezinta un ajutor important atat pentru oameni, dar si pentru turism, acestea putand fi folosite doar pe teritoriul Romaniei.

 

 

Bogdan Trif a participat luni la o intalnire de lucru organizata de Consiliul Judetean Constanta în parteneriat cu Ministerul Turismului, la Palatul Administrativ din Constanta, pe tema deschiderii sezonului estival, la eveniment fiind prezenti investitori din turism, autoritati locale si reprezentanti ai organelor de control. La finalul intalnirii, ministrul a spus, într-o conferintade presa, case poate începe distribuirea voucherelor de vacanta, angajatii ministerului urmand sale primeascasaptamana viitoare. „Voucherele de vacantaau intrat în linie dreapta. Saptamana viitoare, Ministerul Turismului o sale acorde tuturor angajatilor. Este un ajutor extrem de important atat pentru oameni, dar si pentru turismul din Romania. Aceste vouchere de vacanta, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoana, se pot cheltui doar pe teritoriul Romaniei”, a mentionat ministrul Turismului. Potrivit legii, salariatii din institutiile si autoritatile publice vor beneficia, pana la 30 noiembrie 2018, de indemnizatie de vacanta, sub formade vouchere, in cuantum de 1.450 de lei. Acordarea voucherelor se face în limita sumelor prevazute distinct cu aceasta destinatie, în bugetele proprii aprobate fiecarui ordonator de credite.

Sursa: digi24

A.M.