VIDEO – TV NEWS BUZAU – Interviuri altfel – O viata inchinata sportului – Cristian Manaila, invitat la emisiunea lui Catalin Paduraru

TV NEWS BUZAU Interviuri altfel O viata inchinata sportului Cristian Manaila invitat la emisiunea lui Catalin PaduraruCa de fiecare dată, un invitat special la emisiunea INTERVIURI ALTFEL de la TV NEWS BUZĂU. Pentru că, așa cum v-am obișnuit, doar aici spunem lucrurilor pe nume, clar și răspicat. Este vorba despre profesorul de Educație Fizică și Sport Cristian Mănăilă, de numele căruia se leagă performanțe sportive in atletism, hochei pe gheață, arte marțiale și ciclism, care a răspuns cu amabilitate la întrebările moderatorului Cătălin Paduraru.

 

Un sportiv desăvârșit care degajă un aer de campion și un exemplu de urmat pentru toți care iubesc sportul. Cristian Mănăilă a dezvăluit în cadrul emisiunii cum și când a luat contact cu sportul, precum și secretul longevității sale. Invitatul a mai vorbit despre mișcarea ciclistă buzoiană in cadrul Asociației Club Sportiv 'Penteleu', cât de dure sunt cursele, efortul depus în cadrul acestora și a făcut referire la recenta tură de anduranță la care a luat parte. Despre toate acestea, dar și despre altele, la fel de interesante, vă promitem, doar la INTERVIURI ALTFEL de la TV NEWS BUZĂU în compania lui Cristi Mănăilă.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=J7AgU5S2rWk&feature=youtu.be