ASCIOR (Asociația pentru Civilizația Ortodoxă) prinde aripi – se deschide filiala din Mizil!

ASCIOR MizilUltimele pregătiri pentru deschiderea Filialei ASCIOR-MIZIL, un eveniment important în lansarea activităților ASCIOR în granițele României. Spunem aceasta deoarece prima filială ASCIOR s-a deschis în Martie 2018 în Basarabia, ASCIOR-ORHEI, președintă prof. drd. Tatiana Croitor și anul acesta sunt posibile deschiderea de filiale ASCIOR în Chișinău, dar și în Cernăuți (Ucraina), Torino (Italia) și Atena (Grecia).

 

Deschiderea filialei ASCIOR-MIZIL, președinte de filială ec. Marius Vlasceanu, (Filială care este foarte importantă pentru mine pentru că MIZILUL este orașul meu natal) începe seria filialelor din țară, urmând filiala ASCIOR-BUCUREȘTI, (președinte pictor-poet-teolog-prof Ion-Viorel Ionita), filiala ASCIOR-TULCEA, (președinte poet Olga Grigorov), filiala ASCIOR-RM. SĂRAT, (președinte Elena Cambeșteanu), filiala ASCIOR-PLOIEȘTI, (președinte istoric-poet-ing. Cristian Mosneanu) precum și alte filiale în lucru, în Cluj, Oradea, Târgu-Mureș, în județele Gorj, Olt, etc...

Vă așteptăm cu drag la Mizil, la un eveniment foarte important pentru promovarea Civilizației Creștine, deschiderea filialei ASCIOR-MIZIL, președinte filială Ec. Marius Vlasceanu!

Ne sunt alături pe 25 aprilie la Mizil,

Ambasadorul României la Convenția ONU de la Geneva, Excelența sa, poet diplomat George Calin, președinte Societatea Culturală APOLLON,

teolog-pictor-poet-prof Ion-Viorel Ionita, președinte ASCIOR-BUCUREȘTI

prof.dr.ec. Angelica Stanciuloiu, vicepreședinta ASCIOR,

poet Olga Grigorov, președinta ASCIOR-TULCEA,

doamna Elena Cambeșteanu, președinte ASCIOR-RM.SĂRAT,

poet Floarea Dimian, vicepreședinte ASCIOR

Din Mizil ne vor fi susținători mulți prieteni dintre care organizatorul festivalului, prof. Dorin Nicolas Tica, vicepreședinte ASCIOR-MIZIL și prof Gheorghe Negoiță, vicepreședinte ASCIOR-MIZIL.

Ne sunt alături la acest mare eveniment ASCIOR și povestitorul, antreprenorul cultural Marian Radulescu dar și distinsa interpretă de muzică populară românească autentică Ofelia-Florica Harangus care va interpreta trei cântece pentru bucuria tuturor!

"Va fi prezentă la eveniment televiziunea din Buzău pentru a imortaliza evenimentul! Vă așteptăm cu drag la o mare manifestare de cultură în Mizil! ASCIOR pentru bucuriile omului!" - Marius Vlasceanu.

I.G.