Metalul Buzău, spectacol de gală! Vezi aici rezultatele complete ale etapei
Last Updated on 23/04/2018 by Iulian Gavriluta

fotbal liga buzauÎn cadrul etapei 21 din Liga III-a de fotbal, Metalul Buzău a primit replica formație Victoria Traian pe terenul sintetic din Crâng. Buzoienii plecau ca mari favoriți și au reușit un joc de excepție la capătul căruia s-au impus cu 7-1(4-1). Recital de goluri prin care Metalul și-a încântat suporterii care au aplaudat la scenă deschisă reușitele favoriților. Mihai Ion de două ori, Ionuț Radu cu trei reușite, Alin Iacob și Valentin Lungoci sunt cei care au perforat poarta celor de la Victoria Traian, și Metalul continuă forma excelentă pe care o traversează in ultimele etape. După acest succes, buzoienii se situează pe poziția 5 in clasamentul seriei a II-a cu un total de 43 puncte.

 

Celelalte rezultate ale etapei:

Sportul Chiscani - Axiopolis Sport Cernavodă 0-0

ACSM Oltenița - Unirea Slobozia 0-2

FCSB 2 - FC Voluntari 2 1-0

Înainte Modelu - Agricola Borcea 6-2

Progresul Spartac - CSM Râmnicu Sărat 3-1

Delta Tulcea - SSC Farul Constanța 0-6

Lider in această serie se menține SSC Farul Constanța 52 p, pe locul 2 la egalitate de puncte este Progresul Spartac, iar podiumul este completat de Axiopolis Sport Cernavodă cu 48 p.

Etapa viitoare, Metalul va susține un examen foarte dificil, în deplasare la SSC Farul Constanța. Partida contează pentru etapa 22 și se va disputa pe 28 aprilie.

C.P.