Buzoieni, pe 26 aprilie sunteti invitati la un Happy Party. FITI ALATURI la celebrarea a doi ani de la lansarea Happy Cinema Buzau

Happy Cinema Buzau aniversareHappy Cinema Buzau sarbatoreste pe 26 aprilie doi ani de la lansare! Spectatorii care vin la avanpremiera mult asteptatului film Avengers: Infinity War 3D vor fi indulciti cu tort si binedispusi cu sampanie. Vino la un “HAPPY Party” cu prietenii sa te bucuri de un blockbuster veritabil si sa ai o seara de distractie garantata.

De la deschidere, peste 220.000 de buzoieni au ales sa vada filme la Happy Cinema. Cinematograful aflat in incinta Galleria Mall Buzau este un digiplex cu 3 sali echipate pentru proiectie 3D si 2D, sunet Dolby Digital Surround si are o capacitate de 387 de locuri. In foyer, cinefilii se pot relaxa in spatiile lounge confortabile si isi pot comanda cafea, racoritoare, bere si gustari. Sarbatorim doi ani cu sampanie, tort si Avengers: Infinity War 3D, un film cu o distributie de exceptie, din care fac parte Scarlett Johansson, Tom Hiddleston, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Chris Evans, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch si Zoe Saldana. Pe masura ce Razbunatorii (the Avengers) si aliatii lor continua sa protejeze, ca o echipa, lumea de amenintarile prea mari pentru a fi infruntate de oricare dintre ei pe cont propriu, un nou pericol apare din tenebrele cosmosului: Thanos. Un tiran de o ticalosie intergalactica, Thanos vrea sa puna mana pe toate cele 6 Pietre ale Infinitului (Infinity Stones), niste artefacte de o putere inimaginabila, si sa le foloseasca pentru a-si impune vointa plina de rautate asupra intregii realitati. Tot ce au incercat sa apere, toti raufacatorii cu care s-au luptat pana acum, totul pare ca i-a condus pe Razbunatori catre acest moment in care soarta Pamantului si a existentei insasi devine mai incerta ca niciodata.

Trailer:https://youtu.be/xXZaudGetXc

Intregul program al cinematografului poate fi urmarit pe www.happycinema.ro

Ecaterina STROESCU