VIDEO – Politistii Locali au pus gand rau masinilor abandonate pe domeniul public. Vezi aici cate autoturisme au fost ridicate pana acum
Last Updated on 18/04/2018 by Iulian Gavriluta

ridicare masinaDirectia Politiei Locale Buzau, prin Servicul Circulatie si Disciplina Rutiera actioneaza pe raza municipiului Buzau pentru gestionarea masinilor abandonate sau fără stăpân care ocupă locurile publice din municipiu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 421 din 2002. In acest sens a fost desemnata o patrula care sa aiba ca principala activitate inventarierea autovehiculelor ce fac obiectul prezentei legi.

 

Politistii locali recomanda proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privinta ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate si depozitate într-un spatiu administrat de UrbisServ S.R.L. Persoanele care nu nerespecta dispozitiile legale, pot fi sanctionate cu amenda cuprinsa intre 1000-2000 lei. Doar în cursul saptamanii 09–15.04.2018 au fost depistate 17 astfel de vehicule, proprietarii sau detinatorii legali fiind somati sa le ridice de pe domeniul public sau sa intre în legalitate. Rugam cetatenii municipiului sa ne sprijine în continuare pentru identificarea vehiculelor abandonate sau fara stapan de pe domeniul public sau privat al municipiului, prin “Telefonul Cetateanului” 0238 955, la Dispeceratul Politiei Locale Buzau, sau pe adresa de e-mail buzaupolitialocala@gmail.com.

I.G.

P.S. Imagini transmise de Politia Locala Buzau

https://www.youtube.com/watch?v=jefPs2w2iK8&feature=youtu.be