VIDEO – “INTERVIURI ALTFEL” de la TV NEWS BUZĂU il prezinta pe Razvan Voicu – managerul echipei masculine de handbal HC Buzău 2012
Last Updated on 17/04/2018 by Iulian Gavriluta

INTERVIURI ALTFEL TV NEWS BUZAU Razvan Voicu HC Buzau 2012Un alt invitat de marcă, după cum v-am obișnuit, la emisiunea INTERVIURI ALTFEL de la TV NEWS BUZĂU unde tot ce va interesează este spus clar și răspicat. Răzvan Voicu, managerul echipei masculine de handbal HC Buzău 2012, a vorbit despre proaspăta victorie în deplasarea de la Dobrogea Sud Constanta, rezultat care menține echipa pregătită de Bogdan Constantin pe locul 2 al clasamentului.

 

Un alt aspect inedit și extrem de important scos în evidență de Răzvan Voicu este faptul că în handbalul buzoian activează doar jucători localnici, lucru de altfel unic, dar și remarcabil! De asemenea, acesta a explicat cat de important este acest succes pentru Lupii Buzăului în perspectiva barajului pentru Liga Zimbrilor. Răzvan Voicu a răspuns moderatorului Cătălin Paduraru și la întrebările despre postura de arbitru, unde are coleg de brigadă un alt component al echipei tehnice de la HC Buzău 2012, Georgian Băducu. Voicu a făcut referire și la ce ar însemna pentru suflarea handbalistică buzoiana o promovare în primul eșalon al handbalului românesc, dar și de ce anume este nevoie pentru ca acest obiectiv să devină realitate.

Despre toate acestea, dar și despre altele, vă garantăm, la fel de interesante, doar la INTERVIURI ALTFEL de la TV NEWS BUZĂU.

Cătălin Paduraru

 

https://www.youtube.com/watch?v=BAYkiucOOVc