Ce ne facem? Șoc în rugbyul buzoian!

rugby BZUnul dintre cele mai frumoase proiecte ale sportului buzoian, este pe cale să se destrame din fazele incipiente. Susținut se pare de mai multe persoane publice cu influență și care cu siguranță nu se pricep la sport, dar sunt experte în 'săpături', după cum se vede, Vasile Niță este pe cale să se întoarcă în fruntea rugbystilor buzoieni, lucru care nu este pe placul nimănui și care va produce un adevărat cutremur la echipă.

Din păcate, se pare că echipa de rugby de la SCM Gloria Buzău va ramane fara staff-ul tehnic format din Costică Mersoiu, Alexandru Tudorel, George Georgescu și Nicolae Tudor, adevărați profesioniști, a căror muncă a dat roade din plin, dar și fără mai multi jucători de valoare care au dus echipa pe locul întâi în Divizia Națională de Seniori cu șanse uriașe de promovare în Superliga!

Aceștia au demisiile înaintate de câteva zile, și numai o minune ar face ca SCM Gloria Buzău să nu piardă niste oameni care se pricep la rugby, iubesc acest sport și vor sa ducă echipa in Superliga.

Demisiile acestora sunt pe cale să se materializeze, iar fanii rugbyului buzoian ar avea cel mai mult de suferit.

Un scenariu sumbru, deoarece in aceste condiții nu știm cum va proceda Niță și cei care îl susțin. Practic, aceștia ar rămâne cam singuri pe la echipă, dacă demisiile se confirmă, și suntem curioși unde va ajunge rugbyul buzoian in aceste condiții. Vom reveni.

C.P.