Daca VREI UN LOC DE MUNCA, mergi la „Bursa Generala a Locurilor de Munca”, organizata in aceasta saptamana de AJOFM Buzau
Last Updated on 16/04/2018 by Iulian Gavriluta

AJOFM Buzau bursa locuri muncaAgentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Buzau, organizeaza in luna aprilie, mai exact in data de 20 aprilie 2018, incepand cu ora 9.00, Bursa Generala a Locurilor de Munca. Bursa isi va deschide portile la Buzau - Colegiul Agricol "Dr. Constantin Angelescu", Ramnicu Sarat - Str. Plutonier Torcaru nr.

 

12 bis (sediul ALOFM Ramnicu Sarat), Patirlagele - Str. N. Balcescu bl. C1 parter (sediul ALOFM Patirlagele), Pogoanele - Str. Libertatii bl. 4 ap. 4 (sediul ALOFM Pogoanele), Nehoiu - Calea Mihai Viteazu bl. 30 parter (sediul ALOFM Nehoiu) si se adreseaza tuturor celor care sunt in cautarea unui loc de munca, fara deosebire de sex, varsta sau pregatire profesionala. Vor fi prezenti atat angajatori din municipiu cat si din judet. Zeci de angajatori isi vor da intalnire fata in fata cu posibilii angajati, oferta fiind atat pentru cei calificati cu studii medii cat si pentru cei cu studii superioare. Este prima bursa din anul 2018 organizata de AJOFM Buzau si este considerata o masura eficienta, activa si cu impact demonstrat. Reamintim faptul ca judetul Buzau, se situeaza din punct de vedere al ratei somajului pe primele locuri la nivel national.  De asemenea, pentru anul 2018, AJOFM Buzau a propus un program de formare. Au fost propuse meserii din zona de servicii si prestarilor de servicii. Vor fi si cursuri de formare impuse de legislatia in vigoare cum ar fi cele de inspector referent -resurse umane sau cursuri cerute in mod expres de someri cum ar fi cele de instalator tehnico-sanitar si de gaze sau lucrator in comert. 

A.D.