Ce credeti despre asta? S-a “Ștocărit” Consiliul Judetean – Liberalul analfabet “Botea Marcel” i-a luat locul lui Ion Nicolae
Last Updated on 15/04/2018 by Iulian Gavriluta

Stocareala PNL Buzau CJDupa ultimele miscari de trupe din PNL Buzau (Raul Florescu a fost inlocuit la A.T.O.P. cu Claudiu Carpen, Claudiu Voicu, si Mihai Ţăranu – exclusi din partid), Marcel Botea zis Ştocăreală l-a înlocuit pe consilierul Ion Nicolae (consilierul care a dat în judecată partidul pentru excludere nestatutara).

 

N-ar fi nimic neobisnuit am zice, numai ca inaintea lui Ștocăreală, pe listele pentru CJ, era avocatul Alexandru Ioan Cristian (plecat la PMP Buzau). Ceea ce ni se pare curios este faptul coborarii atat de jos a stachetei politice: sa treci de la un avocat la un „valutist” analfabet? Reamintim: avocatul Alexandru Ioan Cristian este in prezent secretarul general al PMP Buzau, in timp ce Ștocăreală este...ce este. Nu avem nimic cu acest nou consilier (este un personaj simpatic in felul lui) si nici cu etnia lui, numai ca ne intrebam cum poate el sa reprezinte PNL Buzau si pe buzoieni daca nu stie nici macar sa citeasca si sa scrie cat de cat? Cum va vota el in CJ? Credem ca macar aceste conditii trebuiesc indeplinite pentru accederea in functia de consilier: candidatul sa scrie, sa citeasca corect romaneste si poate nu ar strica si un control sau macar un test psihologic dat inainte de a sta pe acel scaun...Voi ce credeti?

I.G.