Pentru weekend in siguranta, EVITATI AGLOMERATIA de pe DN2-E85 Pod Maracineni. FOLOSITI RUTELE OCOLITOARE recomandate de politistii rutieristi buzoieni
Last Updated on 14/04/2018 by Iulian Gavriluta

Trafic MaracineniAvand in vedere anuntul administratorul drumului public privind lucrarile de reparatii care se desfasoara pe partea carosabila a podului peste raul Buzau, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau sunt prezenti in trafic, in aceste zile, precum si in perioada urmatoare, pentru asigurarea fluentei traficului, prevenirea accidentelor si ambuteiajelor rutiere, fluidizarea si controlul circulatiei.

 

 

Politistii rutieri fac apel la conducatorii auto sa-si planifice din timp calatoria, sa se intereseze cu privire la traseul ales sau variantele ocolitoare si in conditiile unui trafic aglomerat sa dea dovada de calm si politete rutiera.Totodata sa respecte semnalele si indicatiile politistilor aflati in teren. De asemenea trebuie evitata efectuarea depasirilor care, in aceste conditii, se dovedesc extrem de periculoase. Pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei in mers intre vehicule. Folosirea centurii de siguranta este obligatorie. Atasati-va centura de siguranta inainte de plecarea la drum, va poate salva viata in caz de accident!

Pentru evitarea aglomeratiei, conducatorii auto pot folosi urmatoarele rute ocolitoare:

  • DN 10 - Buzau – Vernesti – Berca - Dj 203L Berca – Plescoi - Valea Nucului – Sapoca - DJ 203 K - Sapoca – Maracineni – DN 2 E85
  • DN 2 E85 – Soseaua Nordului ( Centura ocolitoare a municipiului Buzau) – DN 2 E 85; DN 2 E85 – Soseaua Nordului ( Centura ocolitoare a municipiului Buzau) – DN 2 E 85.

Ecaterina STROESCU