AUDIO – “Modernizare” penala la Transbus – 14 tonete nefolosibile si bilete cu suprapret (ilegale) taiate de “invartitorii de covrig” (desi nea Gica Toader a spus raspicat ca NU se vor mai vinde in autobuz)

tarife autobuze BuzauCirc si panarama la Transbus SA – dupa ce au suntat legile in vigoare si au inmatriculat “pe neve” (vezi aici LINK )autobuzele-sicrie aduse de Donald Tom de la tiganul din Urziceni (acelasi care a livrat si lalelele Olandeze), acum “invartitorii de covrig” artagosi nevoie mare vand bilete cu suprapret, (pe la tara nici "rest" nu mai dau ca nu au “marunt”: “ce suntem casierie?”, au replicat jegosii!” – ne-a scris un cititor).

 

14 tonete noi pentru bilete (din 18 in total)– promitea nea Gica, fost “prestator” la Romet, acum pus de Donald, sef la Transbus: “Vom distribui bilete si abonamente, vom distribui bilete si in rural…”, promitea “Gica” in conferinta de presa la care au participat numai jurnalistii naimiti primariei. Nea Gica a mai “scuipat” una: ca "bilete se vor gasi si la chioscurile de ziare"...haida-de, Toadere! N-ai spus tu cu gurita matale, prin oleaca alea de cuvintele pe care le stii ca: “… NU SE VOR MAI VINDE BILETE LA SOFER”? (AUDIO). Acum ce facusi? De asemenea, s-a vorbit de modernizare si cand colo…ne intoarcem la perforatoare si altele la fel din epoca trecuta ("perforatoare" facute in regie "PROPIE" - din "putzul gandirii lui nea Gica T.). Dincolo de toate, cele mai grave probleme sunt semnalate de buzoieni pe traseul numarul 2 care ajunge pana la Sapoca, la aproximativ 12 km de oras. Calatorii care merg cu acest mijloc de transport in comun spun ca de la 1,5 lei la 4 lei - pretul unui drum este destul de scump, asta daca au norocul sa gaseasca bilete la magazinele alimentare de pe traseu. Iata ce au votat “unii” consilieri in CLM din data de 8 ianuarie 2018 (LINK) si care e motivatia acestor tarife modificate: “Prin adresa înregistrată la Primăria municipiului Buzău sub nr.34771/29.12.2017, A.D.I. Buzău-Mărăcineni solicită modificarea prețului titlurilor de călătorie practicate în prezent, motivat de creşterea cheltuielilor operatorului regional de transport TRANS BUS S.A. în perioada iulie 2007- decembrie 2017 astfel: Creşterea preţului la motorină prin mărirea accizelor; Cheltuiala cu munca vie alocată serviciului de transport persoane a crescut foarte mult prin majorarea salariului minim și prin angajarea de șoferi pentru noile autobuze; Preţul asigurărilor RCA a crescut exploziv; Creșterea tarifelor la principalele utilități (energie termică, energie electrică, apă, etc); Rata inflației a fost la finalul semestruluii I 2017 de 100,72%, conform Direcției Județene de Statistică Buzău, raportat la perioada 2007/2017”.

Judecati voi daca este normal asa si ce trebuie facut ca lucrurile sa revina la normal.

I.G.

tarife transbus

 

bilet suprapret

 

https://www.youtube.com/watch?v=v20RUd0XO4A&feature=youtu.be