BUZOIENI DE SUCCES! Arta la rang de excelenta – Olimpiadele Nationale de Interpretare Instrumentala, Corala si Studii Teoretice, Arte vizuale si Arta Actorului

arteAsa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, lunile martie si aprilie au fost unele de foc, de emotie si de asteptare pentru elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian”, participanti la Olimpiadele Nationale de Interpretare Instrumentala, Corala si Studii Teoretice, Arte vizuale si Arta Actorului de la Craiova, Baia Mare, Constanta, Bistrita-Nasaud siPiatra-Neamt.

 

Efortul, daruirea si profesionalismul lor si ale cadrelor didactice care i-au pregatit au fost pe deplin rasplatite, intrucat rezultatele de anul acesta s-au materializat intr-un numar foarte mare de premii obtinute. Mai mult, mesagerii artei au demonstrat ca pasiunea creeaza valoare si naste ambitia de a arata lumii intregi ca esti cel mai bun, ca meriti sa porti cununa invingatorului, sa simti pe deplin gustul succesului. “Nu ne ramane decat sa le recunoastem valoarea, sa-i felicitam pentru performanta si sa le uram succes in misiunea dificila, dar nobila de promovare a valorilor culturale si artistice”, a precizat Profesor Mioara SINGEORZAN, directorul Liceului de Arte „Margareta Sterian”.

I.G.

P.S. Castigatorii - AICI