UPDATE LIVE – NERVI, CLAXOANE, AMBUTEIAJE. Conferinta de presa a Prefectului Judetului Buzau, Carmen ICHIM – INCEPUTUL CALVARULUI! TRAFIC DE COSMAR pe DN2 E85 Ramnicu Sarat-Buzau
Last Updated on 11/04/2018 by Iulian Gavriluta

podul maracineniConform unei adrese a Sectiei de Drumuri Nationale Buzau din cadrul CNAIR - Directia Regionalade Drumuri si Poduri Bucuresti, in data de 11 aprilie 2018, ora 9.00, vor începe lucrările de reparatii la rostul de dilatatie din dreptul pilei 3, calea 1 (podul nou), banda 1, la podul peste raul Buzau, astfel ca pe sensul Buzau-Rm. Sarat circulatia va fi restrictionata de la 2 benzi la o singura banda.

Lucrarile vor dura intre 4 si 6 zile si efectuarea lor este imperios necesara inainte de inceperea reparatiilor la podul metalic (calea 2, sensul Rm. Sarat-Buzau), pod ce va fi inchis in totalitate traficului rutier. Zona lucrarilor va fi semnalizata corespunzator, iar soferii aflati in tranzit trebuie sa respecte indicatiile agentilor de politie prezenti la fata locului.

Ecaterina STROESCU

UPDATEAstazi, miercuri, 11 aprilie 2018, Prefectul Județului Buzău, Carmen Ichim, va susține o declarație de presă cu privire la proiectul de reabilitare a podului vechi de la Mărăcineni.

{vsig}pod-maracineni-2018{/vsig}

 

Trafic Maracineni