Ce merita faptasul? O autoutilitara de 30 000 lei si lemnul transportat ilegal CONFISCATE la Nehoiu de politistii buzoieni
Last Updated on 11/04/2018 by Iulian Gavriluta

Lemn confiscatPolitistii din cadrul Politiei Oras Nehoiu, in urma activitatilor desfasurate pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, au depistat in trafic un barbat de 45 de ani, din Siriu care transporta peste 13 metri cubi de material lemnos, esenta fag, fara a detine documente privind provenienta legala. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat reprezentantilor ocolului silvic.

Totodata politistii au dispus si confiscarea vehiculului utilizat la transportul materialului lemnos, respectiv o autoutilitara in valoare de 30.000 de lei. Si politistii din cadrul Sectiei de politie rurala Beceni, in urma activitatilor desfasurate pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, au depistat in trafic un conducator auto de 33 de ani, din Bisoca, la volanul unei autoutilitare cu care transporta aproximativ 2 mc de material lemnos. In urma verificarilor a reiesit ca acesta nu detine documente justificative pentru intreaga cantitate de material lemnos, fiind sanctionat contraventional cu amenda, iar materialul lemnos fiind confiscat si predat reprezentantilor ocolului silvic.

Ecaterina STROESCU