ALCOOLEMIE DE TOP pentru un barbat de 53 ani din Cislau. Dosar penal pentru ca a condus pe drumurile publice aproape de coma alcoolica
Last Updated on 11/04/2018 by Iulian Gavriluta

Alcoolemie la volanPolițiștii rutieri buzoieni au efectuat 325 de testări cu aparatele etilotest şi au întocmit 12 dosare penale, 9 dintre acestea fiind întocmite după ce au depistat în trafic conducători auto sub influența alcoolului. Cea mai mare alcoolemie - 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost înregistrată de aparatul etilotest în cazul unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Cislău, acesta fiind oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră care acționa pe D.N 10, pe raza localității Pătârlagele.

 

Un alt dosar penal a fost întocmit în cazul unui buzoian în vârstă de 29 de ani, după ce a fost depistat de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe raza aceleiaşi localităţi. În urma testării alcoolscopice a reieşit că acesta avea o concentraţie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Ecaterina STROESCU