UPDATE – Situatie trafic timp real. DN2-E85 Aliceni – Buzau TRAFIC INTENS.O NOUTATE? Atentie la volan, AGLOMERATIE EXCESIVA pe mai multe sosele. Ce rute ocolitoare sunt recomandate
Last Updated on 09/04/2018 by Iulian Gavriluta

AglomeratieCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte către capitală. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi, astfel:

 

 

 

- DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în capitală; formându-se o coloană în mişcare, care se deplasează cu o viteză de aproximativ 20 km/h.

- DN1A, în localitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea - Bucureşti;

- DN2, între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat;

- DN6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti;

- DN7, pe centura mun. Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti;

- DN65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către Bucureşti;

- DNCB, în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari - Glina;

- A1 Bucureşti - Piteşti, de la kilometrul 21, până la intrarea în capitală.

Rute ocolitoare

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare:

- dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti;

- din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoenesti - Targovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti.

Recomandări

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenţie, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să-şi păstreze calmul la volan, manifestând respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

A.M.

UPDATE -  Data: 09 Aprilie 2018Ora: 19:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule, în continuare se circulă în condiţii de aglomeraţie pe anumite tronsoane de drumuri naţionale, pe sensul de mers către Bucureşti, situaţia actualizată fiind următoarea:

- DN1, între Predeal şi Buşteni, respectiv Posada şi Comarnic;

- DN1A, între Vălenii de Munte şi Făgetu;

- DN2 Focşani - Goleşti şi Aliceni - Buzău;

- DN3, între Brăneşti şi Pantelimon;

- DN6, între Mihăileşti şi Prunaru;

- DN7 Piteşti - Morăreşti şi centura mun. Râmnicu Vâlcea;

- DN65, între Lunca Corbului şi Albota.

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt şi pe cele două autostrăzi, la intrarea în capitală, pe A1 Bucureşti - Piteşti, coloana formată fiind de circa 7 kilometri, iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri.