Sunteti interesati? BRD face ANGAJARI. Iata posturile
Last Updated on 07/04/2018 by Iulian Gavriluta

BRDPotrivit site-ului oficial BRD ne arata oferta de munca disponibila in aceasta perioada, precum si profilurile profesionale si de personalitate cautate de angajatori.

BRD angajeaza pe postul de Suport Gestiune Contracte. Candidatul potrivit pentru acest post are cunostinte de Factoring, stie sa lucreze in MS Word si Excel, cunoaste engleza ori franceza.

 

  • BRD angajeaza pe postul de analist studii de piata.Esti potrivit pentru acest post daca studiezi sau ai absolvit studiile superioare de Sociologie/Marketing sau ai experienta intr-o companie de sondare a opiniei publice/analiza de piata. Ai cunostinte de Excel si ai cel putin cunostinte medii de engleza.
  • BRD angajeaza pe postul de analist Corporate Finance Senior. Candidatul potrivit pentru acest post stie sa lucreze la PC, stie engleza, are cunostinte tehnice aprofundate cu privire la evaluarea companiilor, intocmirea si verificarea planurilor de afaceri si bugetelor multianule ale companiilor. Are, de asemenea, abilitati de comunicare si organizat.
  • BRD angajeaza sef de echipa. Candidatul potrivit pentru acest post are experienta in domeniul bancar, cunoaste legislatia in vigoare din domeniul bancar, cunoaste sistemele si aplicatiile informatice specifice.
  • BRD angajeaza manager clientela intreprinderi medii. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, e atent la detalii, are abilitati de vanzare si negociere, e orientat catre clienti si rezultate, e atent la detalii. Are, de asemenea, experienta in domeniul bancar, are cunostinte de baza in domeniul analizei financiare, are cunostinte economice, legislative, fiscale, in legatura cu domeniul bancar, stie sa lucreze in MS Word, Excel, PPT. Detalii despre cerintele fiecarui post pot fi accesate pe adresa ejobs.ro/company/brdgroupe-societe-generale/1049#anunturi.

A.M.