REPLICA vicepresedintelui PNL Buzau Claudiu Voicu, la comunciatul de excludere din PNL Buzau (dat de deputatul Cristi Romanescu)
Last Updated on 07/04/2018 by Iulian Gavriluta

Claudiu Voicu BuzauComunicat de presa al vicepreședintelui PNL BUZĂU, Claudiu Voicu: ,,Personal, cred ca dl Romanescu, presedinte al PNL BUZĂU, ,, vrea cumva sa ascundă gunoiul sub preș . " Atât eu, cât și consilierul Mihai Țăranu considerăm ca dansul s- a grăbit și a greșit cu acea declarație de presă pe care a dat-o.

 

El nu ne-a ajutat cu nimic pe noi sa ieșim consilieri, în schimb, noi , pe dansul DA,   sa iasă deputat . Sa nu uite că dansul a ieșit deputat și cu voturile de la Pătârlagele și Cislau, care au fost destul de multe. Când NOI făceam campanie și obțineam mandatele de consilieri locali, dumnealui nici nu era pe la partid. Cu o asemenea atitudine a dansului , la următoarele alegeri , PNL, la nivel de județul Buzău , va lua un scor probabil mult mai slab ca la alegerile parlamentare. Îl deranjează cumva aspectele ca noi ,, Voicu și Țăranu " chiar am făcut opoziție pe bune psd-ului?   Deocamdată , eu nu am semnat nicio adeziune la PMP-, eu cu domnii Mocanu și Badulescu sunt prieten și în afara politicii, iar un alt aspect important este ca noi, când am ieșit consilieri, președintele PNL Bz era dl Badulescu. E grav dacă în pnl bz a ajuns sa fie un fel de ,,poliție politică " , adică dansul ne face observațji și dacă dam like unor prieteni mai vechi care acum sunt pe la alte partide. Dar dansul ca are atâția prieteni la psd nu e nici o problema ? A dat toți oamenii PD-ULUI afară din partid, oameni foarte buni, cu notorietate, eu mai rămăsesem. .... L-as întreba dacă a cumpărat cumva partidul, e cumva pe persoana fizica ? Menționez faptul ca în această seară am fost sunat de dl Președinte Ludovic Orban , care ne-a invitat la București pentru a lamuri lucrurile, asta imediat după sărbătorile pascale . Deocamdată vreau sa mă opresc aici , nu vreau sa intru intr-un ,,război " direct cu dl Romanescu, dar dacă lucrurile vor degenera evident că nu voi rămâne indiferent. "

Claudiu Voicu