PERICOL PE SOSELE! Ce sanctiuni ar trebui sa primeasca doi tineri din Buzau ce s-au urcat la volan dupa ce au consumat cantitati mari de alcool?
Last Updated on 06/04/2018 by Iulian Gavriluta

AlcoolemiePolitistii cu atributii pe linie rutiera au efectuat 65 de testari cu aparatul etilotest si au intocmit patru dosare penale, trei dintre acestea vizand conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Astfel, politisti de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Buzau, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza de competenta, au depistat in trafic un conducator auto in varsta de 20 de ani, din Sapoca, care prezenta halena alcoolica.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0.60 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicala pentru recoltarea de mostre biologice, necesare in vederea stabilirii alcoolemiei. Si politistii din cadrul Sectiei de politie rurala Maracineni, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza localitatii Fundeni, au depistat in trafic un conducator auto in varsta de 32 de ani, din Zarnesti, care prezenta halena alcoolica. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0.75 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicala pentru recoltarea de mostre biologice, necesare in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celor in cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Actiunile politistilor vor continua pentru cresterea sigurantei participantilor la trafic!

E.S.