FOTO – PODIUM DE FRUNTE PENTRU BUZAU. Fizicienii buzoieni au luat tot ce se putea lua la Faza Nationala a Olimpiadei de Fizica
Last Updated on 06/04/2018 by Iulian Gavriluta

OlimpiciFizicienii buzoieni au luat tot ce se putea lua la Olimpiada Nationala de Fizica. 1 Premiu I elevul Ardeleanu George Cristian, 3 Mențiuni MEN, 2 medalii de aur, 2 medalii de argint, 5 medalii de bronz, o diplomă de onoare și o calificare în lotul lărgit. Reamintim ca, 14 elevi din judetul Buzau au reusit sa se califice la etapa nationala, ce se va desfasura in perioada 2-6 aprilie la Breaza, Prahova. Lotul a avut si 4 elevi de rezerva.

 

Dintre castigatori amintim nume cunoscute pentru rezultatele lor si in alti ani: ARDELEANU George Cristian, elev la Scoala Gimnaziala nr.11, a obtinut punctajul maxim -30 puncte, sub indrumarea Prof. Ticuta IFTIME, de la aceeasi unitate scolara si sub indrumarea aceluiasi cadru didactic IONITA Pavel Cristian cu 28,5 puncte, ambii elevi in clasa a VIII a, de la Colegiul B.P. HASDEU pentru ciclul gimnazial s-a calificat elevul MACOVEI Cristian Nicolae cu un punctaj de 16,45 puncte sub indrumarea Prof. Virginia MANDRUTA TANASESCU. Pentru invatamantul liceal toti cei sase elevi care au reprezentat judetul Buzau sunt de la Colegiul National “B.P.Hasdeu”. 

A.D.

Olimpiada de Fizica